Zoekmachine optimalisatie

Door de toepassing van SEO zorgen wij voor een hogere website posities binnen de zoekmachines. Een zoekmachine-geoptimaliseerde website scoort organisch – dus zonder advertentiekosten – hoog in de zoekresultaten van een zoekmachine. Hierdoor bent u voor uw klanten dus een stuk beter vindbaar.

Wat is SEO en wat doet het?

SEO staat voor search engine optimalisation, ook wel zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. SEO is een manier om organisch, dus zonder advertentiekosten, bezoekers via de zoekmachines op uw website te krijgen.

Linkbuilding

Linkbuilding is het plaatsen van links naar de website toe. Zoekmachines beschouwen deze links als een soort aanbevelingen op uw website. Veel backlinks betekent dus veel aanbevelingen. En hierdoor verhoogt de waarde van de website. Resultaat? De website scoort hoger in de zoekmachines.

Waar krijg ik deze links?

Just Media heeft een zeer groot partnerbestand waar we deze backlinks kunnen verkrijgen.

Zoekmachine optimalisatie regio Uden

Uw website optimaliseren voor de zoekmachines is de basis van SEO, het optimaliseren van je on page inhoud voor betere resultaten in de zoekmachine rankings. Wij zullen dit bij de bouw van de website of webwinkel direct meenemen.

SEO of linkbuilding uitbesteden?

Wilt u ons uw SEO werkzaamheden laten uitvoeren? Maak vrijblijvend een afspraak. Wij hebben in de regio van Uden, Veghel, Boekel, Oss, Zeeland en Volkel al diverse SEO projecten van klanten in beheer. Wij laten u graag de mogelijkheden en voorbeelden van bestaande klanten zien.

On page SEO

Zorgen dat de website juist is opgebouwd voor de zoekmachines.

Linkbuilding

Links plaatsen van gerelateerde niche websites met autoriteit zodat de website een hogere waarde krijgt.

Zoekwoord optimalisatie

Bijstellen en aanpassen voor het beste resultaat.

Hogere zoekmachines posities

Als de zoekwoorden juist zijn ingesteld en backlinks zijn geplaatst, zult u betere zoekmachines posities krijgen.

× Vragen?